Baby Boy Or Girl??

Hai ibu2 semua?‍♀️.. Pernah tak alami benda yg sama mcm saya? Dah dua kali scan minggu ke12 dan minggu yg ke 27 doctor kata baby boy dah nampak pistol nya siap doktor tunjuk bgi tgk jelas2 baby boy.. Sekarang segala persiapan utk baby boy dah buat cuma tggu baby lahir je tp semalam scan minggu ke 35 doktor lain yg cek katanya baby girl ? terkejut dibuatnya... Agak mengecewakan sedikitlah bukan kerana baby yg lahir girl, tak kisah sgt dengan jantina anak.. tp kerana pakaian yg dibeli utk baby semua bju boy tepaksalah guna baju boy tu nanti utk baby girl ??..

17 Các câu trả lời

Bagi je pakai Scan Dekat klinik kerajaan ke swasta ? Saya selalu scan dekat kerajaan selalu doc cakap tak nampak Jadi saya try g scan kat swasta