Baby Boy @ Girl?

Pernah tak sesiapa scan boy lahir girl? Haha bukan apa ats dah 2 lelaki tu yg mcm mengharap kali ni girl.. tiba2 boy lagi 😂 ☺️#positivevibesonly

Baby Boy @ Girl?
5 Các câu trả lời

Haha macam saya juga dah 2 boy mengharap jugak girl yang ke3 ni tapi Allah lbih mengetahui apa yang kita perlu dan bukan apa yang kita nak,baby ke3 saya pun scan boy terang2an..Dr kata boboboi kuasa 3 lerr..haha apapun mama syukur je janji baby sihat.nanti sis cuba scan lagi in a few weeks.mane tau tengok2 girl ke kan😃apapun semoga dipermudahkan dan mendapat bayi yang comel dan sihat InsyaAllah.

3y trước

Terima kasih sis semoga sis juga dikurniakan anak perempuan yg sihat dan cerdik satu hari nanti 🥰

klu ni nmpk mcm boy. kalau rasa nk confirmkan semula boleh scan lg sekali. takut sebahagian dr tali pusat tp tersalah tgk as bebird. tp klu next scan pun nmpk mcm ni, besar kemungkinan boy 😅

3y trước

Dah pergi klinik lain juga scan.. tp klinik lain kata mcm girl siap tunjuk belahan burger tu.. tp bila scan klinik lain kata boy.. pening 🙁

terbaca post ni😅mcm mna yer empunya post,lahir bby girl ke boy.?mse scan kate boy tu dkt kk ke swasta yer.?sama mcm sy,di sudut hati sngt2 mnghrap kn bby girl..huhu

Hihihi samalah kita..nk masuk 3boy..janji baby sihat kann

3y trước

Aminn insyaAllah tapi masih berharap disudut kecil hati ni 😂

Kena scan lagi

3y trước

Dah 4x scan di klinik berlainan... 2 scan kata girl.. 2 scan kata boy 😂