Ttc after miscarriage

Hai ibu2 sekalian..nak tnya pengalaman ibu2 dsini yg penah keguguran tanpa cuci itu korang ambil tempoh masa brapa lama bru dpt mengandung blik?

24 Các câu trả lời

Saya 2 bulan selepas gugur terus lekat balik skarang dh 35w 4d #babyfirst

4y trước

Hi boleh tanya, 1st period kamu slps gugur bgmana, sprti biasa? Last month saya gugur so last wk 1st period tapi darah tak keluar byk. pakai panty liner sj. Tupun tak penuh.

Alhamdulillah, rzeki lps gugur, 2 bulan lps tu lekat balik.☺️

Saya 2 tahun baru lekat..now da 19 weeks moga d permudahkn..

saya gugur bulan 10 tahun lepas smpai skrg belum lekat lagi

Belum ada rezeki lagi. Bulan 8 tahun lepas gugur ☺️

Doc sarankan rehat 3-6 bulan. Tp sy rehat setahun.

Saya 2 bulan lebih dh memgandung semula

Ngam2 3 bulan sangkut dah 🥰

Tak ada pengalaman keguguran

tk lama sebulan da prgy blk