Hai ibu2 klau sda mengandung mau berkilinik mau tunggu perut brapa a bulan bru dpt brkilinik

Nak tnya klau mau brkilinik dn dapat surat pink mau brapa bulan perut bru bleh pigi ya berkilinik sbb ni bru anak pertama sy harap ada yg mau jwb soalan sy tq 🥰

7 Các câu trả lời

Bergantung kepada Klinik kesihatan / klinik desa berdekatan kawasan kediaman awak. Sebaiknya awak call klinik untuk pengesahan. Kebiasaannya sekarang, kena appoiment dulu untuk buka buku pink sebab musim covid 😷 Sertakan document penting macam salinan IC awak / salinan IC suami / sijil nikah / pengesahan kehamilan kalau awak ada buat dekat klinik luar.

3y trước

oh mcm tu tq sis😊

pergi dekt klinik dn book app untuk buka buku lg awllg baik

skrg nie sis awal buka buku...mcm sy bru²nie 6weeks buka buku sdh

3y trước

oh iya kh tpi skrng sy mau masuk 2bulan dh

Buka buku pink awal 6-8weeks lgi bagus . Better buat je awal

3y trước

oh bh okey tq🥰

klo tmpt sy mesti buka buku sblm 12 weeks..

3y trước

oh iya sempat lg ni sbb prut sy skrng bru 8weeks tq jwb soalan😊

Sama-sama 😘

Minggu 8-12

3y trước

oh skrng sy sda 8minggu