baby 7 bulan berat baru 6.9 kg

hai ibu2. saya tengah pening . anak saya baby 7 bulan. dia x suka makan nasik. saya dah blend ayam+ nasik + ubi..semua dia xmau. dia makan, lepas tu dia akan muntahkan balik. dia hanya suka nestum dan buah naga. ada x anak ibu2 yg mengalami masalah yg sama macam saya...korang buat mcmanan eh?... boleh x kongsi resepi makanan baby korang.

3 Các câu trả lời

buat mirepoix sis... yg ni penyedap untuk baby food. nak buat pun senang.. awak join happy baby food Malaysia kat fb pastu search mirepoix ni