Selera anak 7 bulan

Anak lepas baik demam kurang selera makan.. baru berapa sudu dh buat2 nak muntah then muntah betul.. mcm2 resepi dh Cuba dia xnak terima.. hari ni buat bubur sumsum buah Naga.. tetap payah dia nak telan.. ada tips x ibu2.. risau berat dia turun..

2 Các câu trả lời

hi awak. bagi sy normal if baby makan beberapa sudu. lagipon baby baru baik demam. awak jangan memaksa if baby xnk makan dh. bila awak memaksa baby akan trauma utk mkn. cuba bawak tukar environment baby. mean bawak baby keluar santai2. main rumput. bagi baby rasa suasana yg berbeza. nak lagi info tentang pemakanan baby awak boleh follow fb happy baby food malaysia😊

1y trước

most wc. jangan risau okay. selagi baby makan 2@3 sudu tu masih dikira okay🫰🌻

anak saya pun baru baik demam. dia selera makan yang masam masam. saya masakkan singgang ikan baby, tomyam putih baby untuk dia.