Belum jalan

Hai ibu2 saya nak tanya..anak saya umur sudah masuk 1thn 6bln tapi belum jalan ..dh ajar mcm2 cara nak bg dia berjalan tapi dia buat lembik ja..adakah normal..ni ank yg ke3 girl..sebelum ni ank2 lelaki 1thn 2bln dh boleh jalan..cuma nk tanya pengalaman ibu2 dlm ni..

2 Các câu trả lời

bawak dia p pantai atau letak kaki kat rumput.. suami sy slalu buat mcm tu pagi2 masa ank 11 buln .. ank sy boleh jln masa 12 buln .. skrg tggu dia berckp pulak .. ada la 3 word dia tau ..

ank blh meniti sendiri x

4t trước

normal sis ade budak cpat bjln ade bdk lmbt... jiran sy ank girl umo 2 tahun bru pndai brjalan sndri.. cuba ikhtiar & jgn ptos asa yee💪🏾 yakin ank akn pndai sndrii