anak lambat berjalan ,risau !?

Anak lelaki sy 1thn 5bulan still xmahu bjalan,sy risau..bila bertateh 1 2 lgkah je,kdg2 ikut mood nk tateh...bdiri still bpegang pd kabinet especially,ad baca byk sumber mybe sbb genetik/flat feet/blm masa dia nk jalan...sy so nervous sbb next month dh 1thn 6bln,ad appointment dkt klinik,mesti mcm2 nt...pls ibu/mak/umi/mama out there share ad pglaman mcm ni x? Mom y super worry!

1 Trả lời

Anak saya 11 bulan dah laju.. not sure mungkin genetik .. sbb fmly Saya semua blm setahun dah berjalan. Ape2 Tanya doc yg lebih pakar inshallah Tak lame lg berjalan la tu

5y trước

Yeke,tgk bdk2 baya dia laju je jln,huhu.. InsyaAllah...