scan 20 weeks

hai ibu2 nk tnya, ad yg blh bg penjelasan x? smua ni normal jer kan? doktor xsmpat jelaskan apa2 sbb dia tlg scan pesakit lain,n doktor yg ambil alih kjap tu xckp apa2 pun..huhu.. n lg satu trikh scan nk ikut yg mna ea sbb hritu edd 24.5.21, scan yg ni 17.5.21 ,,huhu mintak pencerahan ibu2, #firstbaby #bantusharing #pregnancy #mommybuntu

scan 20 weeks
1 Trả lời

Nampak mcm saiz baby besar drpd yg sepatutnya, lebih seminggu