Mengigil waktu malam

Hai ibu2. Nak tanya, ada tak ibu2 yg tiba2 mengigil kesejukan di malam hari selepas bersalin . Saya bersalin secara czer , dan beberapa hari ini tiba2 malam2 saya mengigil kesejukan . kenapa ye? siang ok je .

14 Các câu trả lời

saya pernah, lepas bersalin mmg ada kena dua tiga kali jugak..kena angin kipas pon,rasa nk beku..arwah mak saya kata sbb bentan

2y trước

apa kena buat ea kalau kena mcm tu ? kalau biar je ada effect apa2 ke ?

bentan urat tu ibu.. pkai stokin tebal ckit selimut tebal ckit ya.. rehat je

bentan urat

2y trước

yup betul. sy dh alami benda tu. dr ank no 3.lps czer. sampai lah branak ank no 5.ttp kena. sbb bertangas je yg dpt pulihkan bdn. walau pun mkn ubat berselimut smpai 3 4 helai. msih x jln. ttp bergigil dan skt bdn

risau bentan