Sejuk Mengigil

Ada tak mommy bla malam je bru start kesejukan mengigil! Nak msuk 3bulan, bru start mcm nie, selera nak mkn takda langsung

5 Các câu trả lời

sy 4bln.. bgun sahur dh 2 kali shaking smpai berlaga gigi. kelubung terus dlm comfter. husb ckp knp? sy pon x tau sbb. tiba2 menyerang.. nty chck up next week nk tnya doc, punca. bab selera mkn Alhamdulillah ok

Ada. Mula2 mmg sejuk smpai mlm xpsg kipas pun ok.. selimut thari.. tp bila da msuk 7bln ke ats pns mlampau smpai kipas 2 biji pun xckup sejuk lg

Sama lah ngn saya, rasa mcm nak dmam. Dah 5 hari tak ada selera mkn

sama mcm sy. sejuk sgt terutama malam. selera mkn mmg out

tapi kena makan untuk tenaga . jangan tak makan langsung.