Adakah smua sma mnglaminya?

Ibu² disini pernah x kndgn dlm 8w6dy trbngn dimlm hri bdn mengigil kesejukan? Tpi x lama skjp sja..

4 Các câu trả lời

sama juga mcm saya sis...better jgn. tidur dalam aircond,kalo nk berkipas pn pastikan nom 1 dan berpusing...tidur lagi better pakai stokin sis itu yg terbaik,Sb utk elak angin masuk dlm badan..

1y trước

baik sis..

Saya tak terbangun menggigil tp saya tiap kali pregnant mesti kaki sejuk. Hari2 kena tidur pakai stokin. Dah mcm duduk dlm salji. Tp terjadi malam je. Siang kaki tak rasa sejuk pulak 😂

1y trước

😅🤭

sy pon mcm tu, kalau pakai aircond la. kalau kipas jarang

normal

1y trước

owh okey..😊