pregnant lagi after ceaser tahun lepas ?

hai ibu2 mohon pencerahan.. masa first baby saya bersalin secara oprate.. pada 2.3.2018.. now ank dah 1tahun 6bulan saya pregnat lagi 5weeks. tpi blum beklinik lagi. takut nanti nurse memekak ke,doct marah ke.. ?. ade tak mommoies sni sma situasi macam sya.. tak ade kesan sampingan ke? sbb bekas luka oprate tu ok da cuma ade terasa perih skit je.

1 Trả lời

Ksian nurse doc. Dorg marah sbb risau ksihatan ibu dan ank.. sbb tu bab perancang ditekankan. Utk ksihatan si ibu jugak. Nak pulak klau yg ad risiko. Kena g buka buku dulu sis. Doc akan tgok rekod lepas2 n consider keadaan semasa sis skrg mcmna. Bab dorg memekak ke mnjerit no 2. Yg pnting g kk dulu. Ok.. take care 🌱