takut

Hai semua,saya nk tnye ade ker sape2 yg ade pglman mcm saya,ok mcm ni saya dah ade 2 org ank yg first 4y,yg no2 baru 6bulan,n now saya pregnant lgi,mslhnye skrg semua ank saya lahir ceaser,saya takut nk g hosptl cek dktr,ape pendapat sis2 semua ye

1 Trả lời

Xboleh biarkan sis..Klu dh tersngkut tu kena tnya pndpt doc cmna..Sb masih awal lg oreggy lg..Sis xade ambil perancng ke?sb ape sye pernah jga doc bising2 anak bru 4bln dh preggy walaupun bersalin normal..Tp rezeki xkn kte nk gugurkan..Depa bising2 sye bgthu je xkn nk gugurkan..Diam depa2

2y trước

Anak saya no 2 nie baru 1tahun saya tak thu saya preggy Biase nye saya perangcang sndri.. Saya penah nak gugur kn mkan buah nenas tpi lnsung tak nak turn tanda