excited nak tunggu Baby keluar

Hai ibu2 , due date ibu2 berapa haribulan? Jom share.. Sy 24/2/2020 dan ni anak first.. Hehe tak sabar rasanya nk tggu dia keluar.. Now dah 34 Week ,sekejap je rasa.. Sy doakan moga urusan ibu2 semua dimudahkan.. Doakan sy jugak ye?

53 Các câu trả lời

Saya 19/2/2020..tapi kena serah diri pada 28/1/2020 bersalin 37 week..harap dipermudahkan amin....

5y trước

Sbb tekanan darah pandai naik turun...doktor takut sawan

Tarikh kita sama and sya pun ank first jgk ! Excited! Sama2 doakan ye wak ♥️

Sy buln 5 t first baby ugk Insya Allah aamiinn semoga dipermudahkan segala urusan

Wahhh x lama lg dah tu.. Semoga dipermudahkan segala urusan nanti 😇😇

Sye 38weeks....jngka lm 22/01 , mudhn2 smua ok lah first baby rsau jgok

Sy plk awal bulan 3..semoga semua urusan puan dipermudahkan aamiinn..

Dekat je due date kite...23.02.2020 1st baby jgk after 6years...

due date saya 16/2,lgi la x sabar nk tggu baby keluar,anak 1st

Sy 15/1 tgh tgu hari je ni. Doa kan sy dipermudahkan juga ye

Sy 19 bulan 2..lagi 6 minggu..x sabar dah nk jmpa baby😍