Baby 5hari.. Dan tahik warna hijau.. Normal ke tak ye

Hai ibu.. Sekarang saya masih warded ngan baby sebab baby kuning.. Dah bagi susu banyak, dye pon berak & kencing banyak sangat tapi.. Bacaan kuning makin naik.. Dan normal ke tahik baby dari warna hitam dan sekarang jadi warna hijau.. Maaf ye.. Ni anak ke 3 tapi sebelom ni tak pernah terjadi..

3 Các câu trả lời

Hi mommy. Ada campur dengan susu FM ke? Pengalaman saya anak susu FM yang najis anak warna hijau. Bila kena kuning kadang boleh naik maka bila turun naik still kena ambil darah anak untuk doc tau kadar bilirubin tu tinggi ke tak. Terus beri susu dengan kerap ya mommy. Moga diberi kesembuhan pada anak

2y trước

Mommy boleh refer article theAsianparent ni https://my.theasianparent.com/jenis-warna-najis-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app

normal.. teruskan menyusu, nanti bertukar warna kuning mustard. Dah ada kt wad, blh je tanya nurse dan diktor nanti

2y trước

alhamdulillah 😊

mommy cuba amal minum susu kambing.. boleh beli susu powder Hi-Goat tu, rasanya best sangat..

2y trước

Terima kasih sis.. Esok boleh try beli.. Harap turun lagi laa kuning nya