Baby 5hari.. Dan tahik warna hijau.. Normal ke tak ye

Hai ibu.. Sekarang saya masih warded ngan baby sebab baby kuning.. Dah bagi susu banyak, dye pon berak & kencing banyak sangat tapi.. Bacaan kuning makin naik.. Dan normal ke tahik baby dari warna hitam dan sekarang jadi warna hijau.. Maaf ye.. Ni anak ke 3 tapi sebelom ni tak pernah terjadi..

3 Các câu trả lời

mommy cuba amal minum susu kambing.. boleh beli susu powder Hi-Goat tu, rasanya best sangat..

2y trước

Terima kasih sis.. Esok boleh try beli.. Harap turun lagi laa kuning nya