Kedudukan carseat

Hai ibu-ibu. Sy nak tanya. Jika ibu dan baby je travel berdua dlm kereta dgn baby, carseat baby biasanya ibu-ibu letak carseat kat belakang ke kat sebelah pemandu? Rear facing atau forward facing? Ada orang cakap, letak sebelah pemandu berbahaya sbb ada airbag.

1 Trả lời

Kat kereta sy mmg manufacturer tampal warning..budak bawah 12thn kene duduk blkg.. Inikan lagi nk letak baby kat seat depan.. Bahaya sgt2 sis.. Letak balakang rear facing..