jantina baby ?

Hai ibu ibu semua saya nak tanya biasa nya kalau nak scn jntina bby kat klinik swasta brpa ye anggaran harga? . Sy da 22w da boleh scn jatina bby ke ?

17 Các câu trả lời

Sy buat dkt penang..5d/6d scan..rm105..tp ada guarantee kalau x nmpk muka bby,x nmpk jantina x perlu bayar..sy buat masa 22nd week..detail scan buat,keadaan bby,tulang,jari semua dia scan satu2..jantina 100% cnfrm baby boy..tp sbb baby sorok muka belakng uri,sy x perlu bayar apa2..cuma dia x buat la cd atau pic scan..

5y trước

Ye sy buat dkt sonovision penang..

area shah alam byk klinik buat offer. tp sy prefer klinik nik suzet sek.7 blkg shell unisel. dr terbaik, harga pon mampu bayar. xterlampau overcharged sgt. sy hritu scan gender dgn growth rm59 je. puas hati sgt. detail scan dlm rm100. hari isnin-jmaat hrga lbih murah dri sbtu ahad.

5y trước

ok thanks share info

Sy pon 22week baru je bwt detail scan+5d dekat sonovision sentul,kl.. harga tgh promo sampai 16/9 ni Rm 198.. service ok, baby pon nampak clear sgt2... boleh zoom sampai nampak lubang hidung 🤣

Klau boleh buat msa kndung msuk 7 bulan, sbb sllunya klau scan trllu awal tkut doctor tak nampak jantina bby, nnti main teka2 je, syang duit melayang. Sya hri tu rm200 scan jntina je.

Sy ad tgk rate klu scan 3d ke atas dlm seratus lbh..tp klu scan 3d ke ats skli detail scan dlm 2rts lbh..klu detail scan je (2d) dlm seratus lbh...scan biasa 2d bawah seratus

Ada yg murah. Saya scan first RM18, tp sonographer tak confirm. Scan second di Shah Alam, RM20. Itu confirm sebab sonographer confident.

4y trước

so sis skrg dah bersalin kan?? mase scan ken rimba tu baby ape? dan keluar baby ape sis share lah igt nak details scan situ juga nnti

Sye pula sis rm80 tpi tu ikut jumpa doc Dan buat buku prenatal warna biru...dgn scan...tpi Blum nmpk jantinanya...doc teka2 saja

sye pgi time offer..so dpt 5D ngan harga rm 89 sje..Klinik Anda nme nye..dpt gmbar and cd skali😊

5y trước

Hahah😂 tula

Ikut tmpt dia itu.. dulu 50 tmpt sy cek d klinik swsta tapi skrg naik 80..

5y trước

Ya sis...

Br pagi td scan kat swasta. Detail juga di scan. Rm70 jak byr.