Scan perkembangan bby

Ibu ibu selalu scan perut brapa kli ya dlm sebulan. Bru 3kli scn sekrng dh 17w. First scn kt swasta, kli kedua kt swasta, kli ketiga buka buku pnk kt kk. Last scan msa 9w.

2 Các câu trả lời

awal2 je scan setiap 2 minggu sebab Dr nak pantau since I ada sejarah keguguran 2 Kali berturut2. lepas tu scan waktu cek dekat KK je, buat detail scan. nak mengada sikit buat 5d scan. itu jela

11mo trước

tak jugak. tak ingat dah berapa Kali scan dekat KK. tapi bukan setiap Kali pergi kk la. kalau rindu or risau, boleh je nak gi scan kat swasta. tak bahaya pun

Masa awal kandungan 2w skali scan. Pastu masuk 4 bulan pula sebulan skali scan. Lagi2 kalau checkup swasta mmg setiap kali checkup tu ade scan.

11mo trước

NT scan saya buat masa 12w, detail scan saya buat masa 21w… detail scan blh buat seawal 18w tp my doctor recommend 21w paling accurate dngan tumbesaran baby masa tu.