cara legakan batuk bby

hai ibu ibu semua ada tak cara nak legakan batuk bby . bby saya esok genab 5 bulan batuk batuk macam tekak gatal . semalam 2 kali da muntah . sebelum tidur menyusu then tengah tidur muntah disebabkan batuk tu yang dia muntah . semalam pun dia berak sampai 4 kali sehari . poo yang pertama banyak then seterusnya dia berak poo nya sikit sikit ja .. #seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Hai mommy. Bawa anak pergi jumpa doc ya. Untuk tahu kenapa anak batuk dan berak kerap (kalau anak tak pernah berak sekerap itu) sebelum ni. Boleh bagitahu kat doc texture najis juga. Kalau cair sangat cirit la tu. Moga diberi kesembuhan ya