Puasa

Hai ibu - ibu sekalian...nak mintak pendapat...Ramadhan semakin hampir...sy berbelah bagi sama ada kena puasa atau x...suami xbg puasa..mak cakap xpe kalau puasa...nie 1st baby..buntu dh

35 Các câu trả lời

Sy dua org ank puasa full...alhamdulillah. tp masa tu 2nd trimester. Perut pon xbsar sgt..alahan masa tu pon xda dah. tapi nurse habaq kata kalau rasa xlarat, baby kurang gerak atau kurang aktif, bbuka jala. Puasa boleh ganti nnti2. Nikmat kalau boleh puasa full...xperlu ganti 😉

5y trước

Kalau risau baby...buka jela puasa. Nnti ganti