Ada pengalaman boleh share

Hai ibu-ibu klau kita makan ubat iberet 2 biji sekali bleh tak... Sbb doc sruh makan 2 kali sehari pagi dn ptg kadang pagi tk termakan sbb sbuk dngan kerja rumah smpai terlupa nak makan ubat tambah darah 😢, hb saya 10.5 jah nurse sruh bagi naik lgi sbb dah nk dekat bersalin tnggu hari jah lgi, klau x bertambah jgak hb tu kena masuk darah kat hospital plak 😔, sya takut masuk darah kat hospital tu tah darah mana asal usul pun kita tk tau... Takuttt 🥲🥲🥲

1 Trả lời

xblh sis,dia mesti bejarak klu nk mkn ubt.Wlpun x ikut timing.Pastikan jarak mkn ubat tu jauh .Xblh makan sekaligus 2 biji sis.

1y trước

ohh tak boleh ye.. tq sis bgtu