Minum susu atau makan pil

Hai ibu-ibu.... Boleh ke kalau minum susu HL campur sikit dgn koko, minum time suam2? Sy tak boleh nak telan susu plain... Kalau sy beli pil kalsium & magnasium, boleh ke makan pil nie letak dlm buah2an? Sy sejenis tak boleh telan pil or ubat air, mesti akan terkeluar balik...

Minum susu atau makan pil
3 Các câu trả lời

Better awk minum susu..kalau awak nk mkn pil..kena ada arahan drp doktor..sbb xsemua ibu boleh mkn pil kalsium..nanti takut triggers pyakit lain...

bg sy beli HL coklat lg mudah.

beli hl coklat lg mudah.