Darah Lepas Keguguran

Hai ibu dekat sini. Tak tahu macam mana nak cakap. I baru keguguran January lepas. Sebelum preg i memang aktif dalam bidang exercise n workout ni. Lepas i tau i preg i stop kejap. Until i keguguran, lepas pantang tu i start balik exercises but exercises yang ringan2 je dulu sebab tau badan masih lemah. Sampai first i datang kotor. Lepas i datang kotor i buat balik workout like before i preg tu.. Masalahnya sini, sepanjang i workout i datang darah lagi. I pernah berhenti workout 2 minggu, tapi tidak ada darah yg keluar. Lepas tu i start lagi workout datang lagi but sikit saja. Lepas keguguran memang darah tak tentu keluar bgini ke? Ada tak ibu2yg yg pernah mengalami. Kenapa ya? Tq sudi membaca

1 Trả lời

sy pnh kgguran sy pantang selama 1bulan untuk darah betol2 stop...lpas 1bulan baru workout balik tp kne yg ringan2 la...tu pon msh rasa2 gilu..