Ank 2 thun

Hai ibu.. ade tak kt sni ank 2 thun mnum susu guna cawan.? Kalau nak keluar rumah pergi mall mcm mane ye dia mnum susu. Sis bawak cawan ke kalau nk bg ank mnum susu??#ingintahu

8 Các câu trả lời

anak saya 2 tahun. biasanya kalau keluar jalan2 saya sediakan air putih dlm botol air dia. tapi dlm keta mmg saya akan standby flasķ air panas, air putih n milk dispenser. so anytime dia nak senang nak bancuh susu. sebab kebiasaannya bila masuk je kereta mmg dia nak minum susu dan tido.

Hai mommy. Maaf saya belum berpengalaman lagi. Saya cuma nak bagi cadangan jika mommy berminat. - Boleh sediakan susu full cream kotak kecil atau, - Guna sippy cup Harap membantu 🌹

sy beli je susu full cream kotak kecik tu senang.. buat stok banyak² kt rumah.. lps tu nk g jln bawak je..

beli training cup ke sippy cup ke. x pon beli je susu kotak full cream tu.

boleh sediakan susu fullcream yg kotak kecil ataupon guna sippy cup☺️

guna sippy cup/botol susu yg guna straw

Beli susu full cream sis senang.

Guna sippy cup la sis😂😂