Am I Depression?

Hai guys..sy single mother..lately runsing fikirkan ank² yang perlukan his daddy around since we already PJJ..banyak kali ank² tanya dan seolah ayahnya xde perasaan n diam je..sy byj kali propose utk we getback demi anak² n perbaiki kesilapan lama yg menyebabkan kami split...tapi,rezeki x menyebelahi n dia still kaku diam diri..skg sy rs penat bekerja,terkejar² anta anak sek,mlm sibuk msk urus kerja sek basuh baju n kerja² rumah.sy rs exhausted teramat.sy perlukan someone to sharing everything,kepala sy rasa nak meletup..please motivate me....

1 Trả lời

Bukan depression. U just exhausted. Adjust time, when u get used to it then u will be better

4y trước

thanks for the tips