bayi ringan

hai assalam. sy nk tnya . pda minggu pertama bby born. bby kuning. n ada bagi formula untuk turunkan kuning. once dh turun. still bgi formula n spnjang pntang ank hbiskan 4 kotak formula . baru2 ni . sy stop formula since ank mcm tak sihat n just fully bf. msa checkup sbulan. ank berat dh 4.3kg . since fully bf ni . ttibe rasa ank mcm ringan. .normal ke tak ya . risau dia tak ckup su2. tp ank kurang meragam since fully bf bbnding msa mix fm. i need feedback #1stimemom #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #seriusnanya

1 Trả lời

alhamdulillah sis dpt bf anak semula. jgn risau ibu. kalau berat baby semakin naik and graf normal ibu tak perlu risau. keep bf . insyallah antibodi anak kuat. enjoy the bf moments ibu ❤️