celah kangkang

Hai geng mama...celah kangkang saya gatal2 banyak biji2 putih rasa macam nak picit je bagi pecah tp sakit la plak...skrg pipi v saya plak gatal2... dan melecet kalau sapu minyak Zaiton rasa pedih sikit...ada tak cara nak bagi hilang...dah 35week...dekat nak bersalin ni lah gatal2...

1 Trả lời

x pergi klinik mintk cream ke

5y trước

laaa.. dkter pn x bagi cream.. 😅 sy pergi klinik.. tunjuk kt dkter.. nasib baik tgk dkter kata, kalau x, da bagi cream lain.. erm dkter ade bgi cream.. pakai ok.. pastu pakai balik pntis sbb mcm ok.. erm mlecet balik.. 🤦‍♀xtwu la sampai bila nk x pakai pntis nye..