Period bulan ke 3

Hai gais.. Assalamualaikum, ada tak yang mengalami masalah mcm saya sekarng.. Anak saya no 2 dah 3 bulan 12 hari.. sampai sekarng saya tak datang period lagi.? ada yg sama dgn saya kew? Anak saya no 2 masih BF sepunuhnye..

2 Các câu trả lời

Yup sebab bfeed tu sis. Saya pun baru bersalin bulan 3, sampai sekarang takde period. Normal sbb bfeed anak

Sebab bf tu . Hormon yang hasilkan susu tu boleh kacau hormon ibu menyebabkan tak period .

5y trước

tu lah kan.. sy pon ada rasa nk check