37 minggu

hai ...doakan saya selamat bersalin ye.. masih di dalam ward..tunggu bukaan jln tuhh...

31 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkn ye. Sambil2 duk dlm ward tu buat ketuk ketampi 100 kli ikut kemmpuan la xlrt jangan pakse. Pastu jln itik hehe sy mlm sblm bersalin mmg sy buat esok tu pkul 5pgi dh sakit2 kul 10.30 pg msuk labor room kul 12.30 dh selamat brsalin alhamdulillah

5y trước

Btol2.. sy dlu anak sulung ngn no.2 kena induce sebb jln xbuka,dr 3cm smpai 2ari xbegerak.. pstu pregnant anak no.3 ada org ajar suh buat ketuk ketampi n jln itik ms nk dkt due. Tp ikot kemmpuan la. Anak no.3 senang je branak,klua tnda kt umah,da rasa contraction,g spital da 6cm. Kejp je bersalin. Ni anak yg ke-4 ni da 37mggu sy pon amal buat gitu gak.🤭

Samalah kita 37 weeks 😀, nevesnya tunggu kluar tanda2 bersalin.. Semoga urusan sis dipermudahkan & selamat melahirkan

Semoha dipermudahkan, amalkan doa ni "laa ilaahaa illaa antasubhanaka inikunyuminazzolimin"

smoga d permudahkn proses persalinan & sihat slamat tuk sis n baby 😊

Aminnnn...smoga dipermudahkan.. jgn lupa kongsi berita happy nnti ya..

semoga dipermudahkn dijauh kan kbarangklian untuk mamy n bby

Semoga dipermudahkan semuanya. Semoga ibu dan baby selamat.

Semoga selamat ibu dan baby dan semoga dipermudahkan..

Saya pun 37week..semoga di permudahkan urusan sis😊

Semoga dipermudahkan segala urusan sis...amin