Umum

Hai bonda2 semua.... Sya nk tnya keputihan di waktu kehamilan smua bonda akan mgalami atau stgah ja yg akn mgalami?? Skrg sy sdah trim akhir... Dan skrg makin mjdi2... Keputihan tu xlah smpai ke kekuningan lagi... Cuma rasa tak selesa ja....

5 Các câu trả lời

Normal je. Pakai panty liner laa klu teruk sgt sis. Tapi klu trlmpau bnyak dan bertukar colour elok laa refer dr yg mrawat kita.

5y trước

Ya mmg sy pkai pnty lner.....

Skrng sy dh 35weeks..Keputihan skli kuar tu banyak tp tk selalu laa..Kadng2 pagi..kadang tngh duduk nk bgn dia keluar..tp org ckp tu normal

5y trước

Ha sma lah... Lpas mndi tu kdng2 dia kua... 😂...

Sy time preggy xde msalah tu, tp after b’salin lak jd...huhu, sy refer doc...

Sy 34w tak mengalami keputihan. Hrp2 lasampai baby keluar xda kputihan.

5y trước

Sy first n scond trim xde... Last trim ni baru ad...

Ya normal sis. Jaga kebersihan diri sahaja.

5y trước

Ok sis...