Keputihan warna coklat normal ka?

Hi salam semua, nak tnya, normal ka kalau ada keputihan wrna coklat , dan sya mgalami cramp di bahagian rahim. Sya hamil 9 weeks. #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

lbih kn mnun air putih..mkn yogurt plain..kurg kn mkn mnis..sntisa bersih kn Anu tu supya xde jngkitan kuman..sb Lau Ada GBS bole effect pd bby..nti doc akn ksi ubt kapsul msuk dlm Rahim..ape² pn kna bgithu misi n doc ye..

2y trước

ok. sbb smlm tiba2 kluar kputihan wrna coklt dlm kuantiti sedikit. tpi tak bterusan. itu yg buat sya risau.

keputihan kalau selain warna putih, tak normal. awak amik gambar pastu pergi klinik. untuk awal kehamilan, tak boleh terlalu lasak atau terlalu penat, awak kena banyakkan rehat atau bedrest.