baby newborn

Hai boleh share tak pampers ape yg sesuai untuk newborn. Baby sy naik ruam pakai mamypoko. Kesian plak dia nangis. Sy rajin tkr. Sbb pampers ke dia naik ruam

62 Các câu trả lời

Sbnrnya kena pakai nappy rashes cream ni sblm rashes ada. Tujuan dia mmg utk prevent & treat rashes.

drypers & petpet sis. anak sy yg sulung pun tak serasi pampers sebarangan. cuma 2 brand ini serasi

Anak saya pakai yang biasa saje. BabyLike jenama dia. Beli di speedmart. Alhamdulillah okay.

Tukar pampers. Try drypers plak. Mahal x menjamin kesesuiaan atau keserasian ank😁

Sy pkai huggies nb mmg lembut gila2. Bby tk meragam. Tp kna sllu tukar so xde ruam.

Sy pakai petpet. Alhamdulillah okay setakatni. Baby skrg 2mo. ☺️

Nappy Time pun sesuai untuk kulit bayi yang sensitif, tiada kesan ruam merah.

Try drypers touch. Sebelum ni pun saya pakai mamy poko . Mmg naik ruam 😅

Saya suka petpet, sebab najis bila meresap kat pampers rasa kering je.

Sy dr nb sampai skrg 4bulan pakai petpet. So far okay takde masalah.