baby newborn

Hai boleh share tak pampers ape yg sesuai untuk newborn. Baby sy naik ruam pakai mamypoko. Kesian plak dia nangis. Sy rajin tkr. Sbb pampers ke dia naik ruam

62 Các câu trả lời

saya pakai baby newborn drapers.. okey x bocor.. ruam pon xd jgak..

Huggies Ada ruam letak baby oil selalu dia akan hilang sendiri

Sye pky mommypoko,, alhmdllh xde pe,,pn ade pky Huggies gak,,

Cubalh tkr pampers jenama lain..bl pek yg kecik je dulu..

Offspring the best... my baby 9 mths nw.. tak pernah ade rashes.

5y trước

pricy sket kan brand ni

Try drypers sis...if masi ruam myb skin bby sensetif...

Tukar la sis cuba pakai yg lain pulak...kesian bby...

Kena try n error sis. Baby saya no more drypers 😂

Pakai diapex ssuai utk kulit baby newborn. ☺

Sye pakai drypers alhamdulillah takde pape