Produk untuk tambah susu badan

Hai, boleh kongsikan produk apa yang awak semua amalkan untuk tambah susu badan. Susu badan saya dah tak ada sejak umur bayi 2 bulan lebih. Sekarang bayi dah nak masuk 6 bulan.#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

kalau sy la dr ank no 2 smpai no 6..sy minum esp shaklee..ssu badan bnyk n pekat.kdg kite kena relaxes..no stress2..kalau x xjd jgk ambik suppliment pn..ape y perlu d bt utk mmbantu..ambik suppliment..mnum air kosong secukupnya..relaxes..power pumping.insyaAllah cube dlu.mcm sy dlu amal kurma..biskut jacobs bulat n mnum susu fernleaf

2y trước

Thanks share.