Pengalaman minum air gula

Hai. Boleh cerita kan x pengalaman minum air gula? sy ahad ni dah kena minum air gula? biasa brapa minggu prgnant baru minum air gula?

43 Các câu trả lời

Xlalu walaupun minum perisa oren. Mcm minum air kordial oren tanpa campur air. Perit tekak. Tambah pulak sbb kena puasa sebelum minum air gula

Saya baru minum hari ni sis..11week pregnant sbb obesiti 😆 bmi x cantik...tp ok jer, bila dh rasa baru tahu sbelum ni dgr org crite je ☺

Pengalaman sy minum mula mula okay je tak de masalah apa apa.. settle semua dah nk balik dah time tu terus rasa nk pitam. 😅

Ahad ni start Pkul 10 mlm kena puasa. Isnin pagi Pkul 8 minum air gula. Sebab sangkut kencing Manis #13minggu6hari.

Nti minum air gula, minum skligus terus, jgn minum skit2 nnti nk trkeluar balik...,😣

Saya kena masa 8w. Sbb mak ada kencing manis. So minggu bukak buku tu dh kna mnum air gula 🤣

Sy mnum msa 20weeks..oklh tk de mual sgt lpas mnum mntk blik skjp rehat lps 2 jam dtg lg.

Minum sekali teguk ye puan....kalo dpt yg tgh suam lg tu....lebih mudah utk telan😊

Sbb kan pregnant skrg suka bnde yg manis2.. Kite jdi suka plk kat air gula.. 😂

Minum tanpa berperasaan.sekali teguk je..sbb kelam kabut nak balik office😁😁