persediaan bersalin

hai.. bile mumy2 start beli brg2 keperluan bersalin?

17 Các câu trả lời

klu brg baby sye start bli awal.. 5 bln da bli sbb bli sikit2.. klu brg utk ibu ble da 7 bln.. memg bli skali harung trus..

msuk 5bulan dah bole beli sikit2, sbab klu sy sndri bila perut dah makin besar kita x larat nak jln lama²😆😆

sy start dr 4 month lg dgn beli brg yg bsr2 dlu..mse dah 8 month bru beli spenuhnya mcm baju ,brg mndian etc...

Saya nak tanye, sekarang kalau bersalin dekat hospital kerajaan suami boleh stay sekali ke,

Sy beli masa 37weeks,dgn memboyot,kaki sembab ajak emak dgn adik beli barang baby 😂

start dr awal tahu mengandung, beli sikit2.

Start tahu gender, 20 weeks