puting

Hai Assalamualaikum. .sy nk tnya.. Bagi anak puting buleh menyebabkan jongang ke..

11 Các câu trả lời

Masa check gigi anak first time dulu doc gigi tak sarankan bagi puting sebab boleh ganggu pertumbuhan gigi..boleh sebabkan jongang jugak

Pakai puting terlalu lama mmg boleh effect pada gigi. Nk pakai boleh tp jgn la biarkan lama sgt smpai 3 tahun pakai lagi..

Klu suka tidur hisap jari yg akn buat jongang. Lgpun skrg ada puting yg cegah mslah jongang. Brand philips avent ada

Ank akak 2 org berputing tak jongang pun..jgn dgr sgt ckp org..yg penting ank kita tak meragam😅

Klu bagi jenis dulu2 punya(besar)mungkin ya.... Tp klu bagi jenis leper(nipis)tidak

Xtau nk ckp..ank slung sy hsp puting spai umo 2thn lbh..tp alhamdullilah..xjongang

Lau Sy xajr ank gna puting.

Pilih lah yang anti jongang

Beli puting anti jongang .

bagi puting yg betul.