BAYI 10BULAN KURANG MINUM SUSU

Hai assalamualaikum. Sp ada pengalaman cam sy.. Anak sy baru masuk 10 bln.. Tiba2 minum susu kurang.. Tidak minum 9oz atau 7oz..tapi sekarang ttau kenapa.. Tiap kali minum susu suka baling botol.. Pastu minum sikit2. Pastu baling lg botol.. Pastu sy bg botol susu masuk dlm mulut dy balik.. Dy minum balik... Pastu ulang bnda yg sama.... Kenapa ye..sekarang nak dapat minum 5oz pun susah.. Dh tukar susu pun sama jgk. #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sma ank sya xmnum susu botol tp bg susu bdn ok ja.mkn smua ok.kalau bg air kosong minum plak..normal ke mcm tu.sya tkut ank xckup air ja nnt.

Cuba tukar botol.. sbb anak sy pun cmtu.. rupanye nk botol lain