Alahan mengandung

Hai assalamualaikum skrg saya 8weeks mengalami alahan yang teruk sampai tak boleh bangun. Tak larat dan hanya terbaring je sebab sakit kepala pening kepala senak perut loya dan mual yang keterlaluan. Ubat dari klinik (swasta dan juga kerajaan) tak ada yang serasi. Berat dah turun se KG dan dah drip air sebab dehydrated. Makin kerap muntah awal pagi 3am 4am macamtu. Tak laratnya rasa😭😭 menggigil pun ada macam tak sedap badan. Selera makan semua jgn ckp mmg drop habis. #pleasehelp bantu saya ya. Thank you

Alahan mengandungGIF
38 Các câu trả lời

sayaa tgh hadapi sis skrg ni. bru 8 weeks nak masuk 9weeks. da kena msuk air kt spital 2 kali da. badan mmg langsung tk sdp. rse kosong. prut asik bunyi je. lembik mcm tkde tenaga. tapi sy try je mkn jugak paksa. suami sy suh paksa jgn ikutkan. 🥺tp yela kite yg lalui. kalau boleh tknk ikutkan. susah nak kawal kan. tkpela tp sy try jugak pkse mkn buah ke nestum. walau rse nak muntah sy cpt2 makan gula2

2y trước

Betul tu sama sangat sis. Sedih kdg rasa . Lapar tu lapar sangat tapi byk makanan tak serasi. Saya mmg takut nak pergi hosp takut sgt kena tahan/masuk air 😭😭