Normal or tak normal

Hai assalamualaikum sis semua..Aidah nk tanya norml x kki bby aidah mcm ni.. kelmarin ada mkck ckp kaki bby Aidah x ok nmpk bngkk...Aidah jd risau pulk..bby Aidah bru 5 buln lbh

Normal or tak normal
3 Các câu trả lời

kalau risau dan jika mmpu tuk bwk ank ke klnik swasta klnik pakar kanak2 jumpa doc pakar kanak2..better bwk ank jumpa doc n chck tuk tahu lebih lanjut...mg dpmudahkan segalanya amiin

rasa mcm normal. tapi kalau awak susah hati nnt checkup tanya nurse kk. checkup 5m dh lepas ka?

nant checkup 6 bln, tnye nurse ye..