Siapa Yang Ada Pengalaman Macam Saya, Protein 4+ Dan Ada Darah Dalam Urin

Hai Assalamualaikum / salam sejahtera Saya prgnant 23w sekarang, setiap kali check up, mesti sangkut protein dan darah dalam urin, Doktor syorkan buat ujian buah pinggang, kencing dalam botol 24j, hasilnya doktor kata memang ada simptom buah pinggang rosak? Hasil ultra sound buah pinggang pulak ok, tiada batu, tiada bocor ataupun buah pinggang mengecut (alhamdulillah) Nak tanya kat sini, siapa ada pengalaman macam saya boleh share tak? Terima kasih

2 Các câu trả lời

samaaaaa .. smpai xtau nk buat apaaa . sedihhh. ni kena masuk ward. 😩

8mo trước

selalu cek urine 3+ .. blood 3+ .. pastu kencing berbuih sikit dengn kaki bengkak . tak tau la kot hormon ka apa 😢

smga puan baik2 sja