Assalamualaikum smua...siapa kat sini alami buah pinggang bocor@ lebihan protein dlm air kencing?

1 Trả lời

wsalam..kak ipar sy pnh mengalaminya... cuma skrng ni lepas vaksin ritu dia amik booster pfizer..bila alami spike protein..automatik kakipa sy alami kegagalan buah pinggang..skrng dia kena tebuk dkt perut msukkn tiub dan buat dialisis air.. sbb dia bkje..jd doc suggestkn tuk buat dialisis spnjng hayat...

6mo trước

sampai spanjang hayat ke sis.. boleh tau x apa punca sbenarnya sis.risau plak..sbab anak first n second xpenah alami mcm2 ..yg ketiga ni ada lain sikiy cubaan ny🥹