Ubat klinik

Hai Assalamualaikum para ibu.. Nak bertanya normal ke saya tak dpt ubat iberet atau obimin masa trimister pertama? Doktor hanya bagi pil acid folid,B plus, vitamin c & zat besi. Mohon pencerahan. Terima kasih para ibu☺️

3 Các câu trả lời

Normal. Iberet/obimin tu multivitamin. Apa yang awak dapat sekarang ni sama ingredients dengan multivitamin tu. Bezanya kena makan satu satu.

4t trước

Noted.. Terima kasih ☺️

Folic asid dan zat besi paling penting untuk first trimester.

sbb week awal lg,nnt week dah besar dieorg akan tukar

4t trước

noted..Terima kasih☺️