bersalin tempoh PKP

hai.. assalamualaikum.. nk tanya pengalaman yg bersalin sepanjang tempoh PKP ni.. klau hosp gov, wad first class pun tak dibenarkan untuk sesiapa teman ke masa tempoh PKP ni?

1 Trả lời

Langsung tak dibenarkan. Sy bersalin di hrpb ipoh. Labor room pun husband tak boleh masuk. Dah la anak first. Mmg mencabar mental jugak kena hadap sorg2. Bt don’t worry, nurse2 n doc smua akan bantu. Sy duduk 1st class juga. Husband mmg tak boleh masuk. The only time he was allowed in was during my discharge.