Mengidam Or Craving

Hai assalamualaikum n slm sejahtera to all mommy n mommy to be... This is my third pregnancy.. During my 1st n 2nd pregnancy dulu selalu yg craving is my hubby..yg 1st mse bulan puasa, die siap list apa nk mkn sanggup cari smpai mlm..tiba2 mkn mangga muda.. Sy x suke mkn msm2.. Mse 2nd lagi parah die nk mkn mknan yg x biasa mkn mcm daging arnab, rusa, kancil n sebagainye.. Jauh merantau mencari mknan tu.. Yg third ni x tw la..sbb msih baru kn.. Hopefully jgn la die nk mkn bnda pelik2.. Huhu.. Org lain yg pregnant org lain yg mengidam.. ?

1 Trả lời

normal sis cikgu skola sy dulu pun mcm tu suami istri keje cikgu d skola yg sama tiap kali istri hamil yg suami ngidam mcm2 😄

5y trước

Die nk cover tu siap ckp istri sy yg mgidam nk mkn.. Haha