Masalah keputihan

Hai assalamualaikum mummy 2 semua Normal ke sejak 37 week smpaila sekrang nak masuk 40 week keputihn tu berwarna hijau ? Apa patut saya buat ye ?ada tak mummy 2 dalam ni pun sama macam saya Anak frist ni x de pengalam lagi #pleasehelp #anak_first #bantusharing

1 Trả lời

Keputihan hijau tu maknanya ada infection, boleh jd sexual transmitted disease juga. Sepatutnya dari awal keluar warna hijau tu dah kena jumpa doktor utk dapatkan rawatan.