Baby kembung

Hai assalamualaikum... Macam mana nak hilangkan anak kembung.... Mcm ii dah sy buat g klinik pon dah tp still sme... Tukar susu pon sme je... Hmmm pening kepala saya.... Sian dia malam ii nages ii xboleh nak tdo... Hmmm#bantusharing #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

try sapu minyak baby tropical herbs dari amway . in sha Allah anak saya mmg serasi pakai baby oil ni. sgt jarang kembung.

mommy boleh sapu trub balm utk baby boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/trubalm