ingin tahu

hai assalamualaikum ibu2 smua,kita nak tanya la..cek waktu subur,positive atau negetive ye ni?? kalau positive,adakah 1hari ini dikira waktu subur...sebab last period 2/3 (nak cek pregnancy takut kuciwaa lagiiiii,sebab jenis period tak teratur )...

ingin tahu
2 Các câu trả lời

+ve opk, dalam tempoh 24hour telur akan dilepaskan.. 1 lagi nak pesan, result OPK kadang tak membantu sgt sbab sometime opk +ve tapi takda telur matang dikeluarkan. Lagi okey klau buat bersama body basal temperature.

Waalaikumussalam awak. Insyaallah positive ni sbb test line nampak terang compared to control line. Happy BD! 🥰